Banen voor Engineers bij Focus Engineering!

Bent op zoek naar een nieuwe baan in de engineering sector? Dan bent u voor vacatures bij Focusengineering.nl op de juiste plaats! Voor professionals die op zoek zijn naar een baan in de Petro-chemie, chemie, olie & gas, power, offshore, pharma of food & beverage, hebben wij vacatures beschikbaar.

Focus Engineering
Focus engineering richt zich volledig op Nederland en België en houden zich uitsluitend bezig met Controls & automation en Electrical & instrumentation. Focus Engineering heeft jarenlang ervaring om de juiste mensen voor een baan te vinden. Ze weten altijd precies welke engineers een project tot en succes kunnen maken. Focus engineering maakt de perfecte match tussen engineers en projecten. Door hyperspecialisatie kennen zij de hele markt en ze leveren oplossingen op maat.

Werknemers
Met vrijwel alle opdrachtgevers in de Petro-chemie, chemie, olie & gas, power, offshore, pharma of food & beverage hebben zij contacten. Op de website van focus engineering kun je snel en makkelijk zoeken naar een functie, sector of categorie. In de filter kunt u vervolgens kiezen de regio uit waarin u aan het zoeken bent naar een baan. Ook kunt u aangeven of u op zoek bent naar een tijdelijk of vast dienstverband. In de filter kunt u nog meer voorkeuren aangeven die het zoeken naar de perfecte baan voor u nog makkelijker maken!

Bedrijven
Om dé specialist te zijn in dit gebied, neemt Focus Engineering alleen vacatures voor Nederland en België op. Bij Focus Engineering zoeken ze de beste kandidaat voor uw vacature zodat uw proces tot een succes gaat worden. Contact opnemen over vacatures gaat gemakkelijk via onze website