Op zoek naar een carrière in de software? Bekijk vacatures op Codeguild!

Bij codeguild kunt u terecht voor vacatures op het gebied van software Development, software engineering en software Development management. Via de website van Codeguild kunt u gemakkelijk alle vacatures zien die in dat werkgebied te vinden zijn!

Waarom Codeguild?
Codeguild zet voor u snel alle vacatures op een rij die beschikbaar zijn in dit werkgebied. Via de website selecteert u in welke regio u op zoek bent naar een baan. Codeguild is een gespecialiseerd werving & selectie bureau binnen het hogere segment in de Nederlandse software Development en –engineeringmarkt. De ondernemers van Codeguild hebben ruimt 10 jaar ervaring op de software markt en hebben veel kennis van de mensen en de technologie in de randstad. Met als doel een vruchtbare werkrelatie, brengen zij organisaties en softwaredevelopers en –engineers binnen de regio in contact.

Werkgevers op Codeguild
Zowel als werkgever als werknemer kunt u bij de website van Codeguild terecht. Als werknemer kan je via Codeguild op zoek naar vacatures die bij jou passen. Maar ook als werkgever kan je terecht bij codeguild om vacatures te melden waar sollicitaties op binnen mogen komen. Codeguild toetst kandidaten aan de punten die ze afgesproken hebben met de werkgever, zodat u kandidaten op gesprek krijgt die echt matchen met het beeld wat u als werkgever in uw hoofd hebt. Kijk voor meer informatie over de werkwijze bij de werkwijze.